آیت‌الله جوادی آملی: دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک وزیر راه: رییس جمهور به شدت مخالف تفکیک وزارت راه و شهرسازی است

مخبر: برنامه زمانبندی دقیقی برای اجرای طرح ها در سواحل مکران پیش‌بینی شود

معاون اول رئیس‌جمهور از سواحل مکران به عنوان ظرفیتی بزرگ و پیشرانی کم نظیر برای توسعه اقتصادی کشور یاد کرد و گفت: ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود در منطقه مکران بسیار منحصربفرد است و این ظرفیت‌ها از جمله دسترسی به اقیانوس در هیچ یک از نقاط دیگر کشور به صورت یکجا وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه هماهنگی و بررسی طرح‌های پیشنهادی شرکت مدیریت و توسعه مکران عصر سه شنبه به ریاست محمد مخبر معاون اول رییس جمهور برگزار و در فاز نخست با اجرای ۲۴ پروژه در قالب ۷ طرح و با سرمایه گذاری ۲,۷ میلیارد یورو موافقت شد.

مخبر در این جلسه از سواحل مکران به عنوان ظرفیتی بزرگ و پیشرانی کم نظیر برای توسعه اقتصادی کشور یاد کرد و گفت: ظرفیت‌ها و مزیت های موجود در منطقه مکران بسیار منحصربفرد است و این ظرفیت‌ها از جمله دسترسی به اقیانوس در هیچ یک از نقاط دیگر کشور به صورت یکجا وجود ندارد.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در سواحل مکران به لحاظ رویکردها و مبانی اقتصادی، سرمایه گذاری با بازدهی بالا محسوب می‌شود، تصریح کرد: نباید توسعه سواحل مکران را صرفا با نگاه محرومیت زدایی دنبال کنیم چرا که سرمایه گذاری در این منطقه ۱۰۰ درصد اقتصادی است و از مزیت‌هایی منحصربفرد برخوردار است.

مخبر از دبیر شورای عالی توسعه مکران خواست که ساز و کاری در دبیرخانه طراحی شود که برای هر یک از طرح‌ها و پروژه‌ها، مجریانی توانمند و باانگیزه تعیین و برنامه زمان‌بندی دقیقی برای اجرای طرح ها پیش بینی شود.

معاون اول رییس جمهور افزود: به منظور سرعت دادن به روند اجرای طرح‌ها، نیاز نیست که برای تامین تمام ملزومات و نیازمندیهای کل پروژه معطل شویم، بلکه می‌توان طرح‌ها را به فازهای مختلف تقسیم کرد تا از محل درآمدهای اجرای هر فاز، نیازمندیهای فازهای بعدی نیز تامین شود.

در این جلسه حسین دهقان دبیر شورای عالی توسعه مکران نیز گزارشی از نقشه راه سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال، آبادانی، توسعه و امنیت پایدار این سواحل ارائه کرد و به تشریح طرحهای سرمایه گذاری و نیازمندیهای اجرای آنها پرداخت.

براساس این گزارش مجموع سرمایه گذاری برای اجرای طرح‌ها در سواحل مکران ۲۷ میلیارد یورو است که در فاز نخست ۲,۷ میلیارد یورو برای اجرای ۲۴ پروژه در قالب ۷ طرح شامل تامین آب، تولید برق، توسعه شهری، شهرک های تخصصی-خصوصی، مطالعه و اکتشاف پهنه های معدنی، ایجاد و توسعه بندرگاه و گردشگری پیش بینی شده است.

در این نشست همچنین مدیران عامل شرکت های فولاد مبارکه، گل گهر، چادرملو و گهر زمین به عنوان چهار شرکت اصلی سرمایه گذار در طرح های سواحل مکران، به بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند و دغدغه ها و نیازمندی های خود را مطرح کردند.

در حاشیه این نشست سند همکاری توسعه سواحل مکران نیز مابین دبیرخانه شورای توسعه این سواحل با شرکت های مذکور به امضا رسید./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار